17 dagar

17 dagar har redan gått sen vi träffade Malva som hade vattkoppor så Hilma och Alma blev tydligen inte smittade. Vi får hoppas att dom får koppor inom några år. Jag vill ju att dom får det så fort som möjligt då risken för ärr inte är lika stor och om man inte är så gammal när man får det så blir det oftast lindrigare. Och så har man det gjort sen, det är ju en sjukdom som man ska ha fått innan blir vuxen! Aja, lite besviken blev jag för att det inten blev något smitteri denna gången.

Pippitröjor









Nu ska vi bara fixa en blå pippitröja till pappan också :)

Min morsdagspresent

Jag har fått den finaste morsdagspresenten idag!! En Pippitröja!! Bild kommer senare

Idag åkte vi in till stan och mötte upp mormor och morfar, vi gick en runda i hamnen och tittade på båtarna, det var båtmässa där idag så det var en massa fina båtar och annat roligt. Där i ett stånd så sålde dom fina pippitröjor och jag har länge velat att tjejerna ska ha varsin sån. En riktigt pippitröja!! Dom provade varsin och ville inte ta av sig dom så mormor o morfar köpte dom :) Och jag provade en också o blev helt såld. Daniel sa att jag kunde få den idag på morsdag! Hur gulligt var inte de? hihi. Så nu har både mamma o barn pippitröjor! Så underbart mjuka och sköna! Om ni är intresserade så finns dom som vi köpte att köpa här:
www.lillabasaren.se!!

Innan vi åkte hem för att tjejerna skulle sova så åt vi på McDonalds. Det uppskattades av barnen iaf!


Mormor och Hilma


Tittar på fiskarna


Hilma, Pappa, Alma o morfar är påväg på McDonalds



MorsDag

En sån här mina vänner har jag slängt ihop till min kära mamma idag!





Den ska vi avnjuta hos min mormor i eftermiddag! Hoppas att ni har en bra morsdag alla mammor!!


Rosé

Ikväll njuter vi av livet :) Vi dricker rosévin och äter jordgubbar!


Solrostävling



Här över stenarna har vi satt varsitt solrosfrö. Vi ska ha en liten tävling om den solrosen som blir störst. Vi får väl se vem som vinner :) Fortsättning följer........

4H

Idag åkte vi till skälby (4Hgård) med våra kompisar Jannika, Nova och Enya! Vi hade mysig fika under ett träd, lekte lite på lekplatsen och tittade på djuren.







För att jag ska slippa springa och för att tjejerna ska få i sig något i magen så passar det bäst att dom får sitta i vagnen att fika! Enya satt också i vagnen och fikade på rån, mammorna och stora tjejen Nova satt på picknickfilten :) Vi har haft en jättemysig förmiddag! Och nu sover tjejerna gott!

Skor

Alma ville gå ut idag på morgonen så hon gick o tog på sig skorna...



Mina skor, hahaha :) Jag sa till henne att hon inte kunde mammas skor ute för dom är ju alldeles för stora. Då gick hon och efter ett par minuter kom hon tillbaka...



med vinterskorna och så klappade hon händerna för hon tyckte att hon varit duktig som tagit på sig skorna själv.  och så tar hon mig i handen och vill att vi ska gå ut! Så söt :)

Jag bytte skor på henne och så klädde vi på oss o gick ut! Vi blåste på maskrosor...



Åkte rutchkana...



gungade gungbräda...



Det är så härligt att bara kunna gå ut på trädgården och leka lite!

Just nu sover tjejerna och jag ska snart börja med maten, kött sås o potatis blir det idag. Idag har vi ingenting alls på schemat så det blir en mysig hemmadag för hela slanten! Vad hittar ni på idag? Kram Kram


Just nu vattnar tjejerna blommorna hos gam...

mms_img54981 (MMS)

Just nu vattnar tjejerna blommorna hos gamlemormor o Kenneth som är i husvagnen bara enhalvmil hemmifrån oss :) Snart ska vi åka hem o sova lite, hörs då!


Glada familjen



'

Efter fotograferingen var brudarna glada iaf :D
Just nu sitter jag här och väntar på att min kära Daniel ska komma hem från träningen för då ska vi äta kvällsmat och invänta Desperate Housewives som är veckans bästa på TV, då sitter vi som klistrade!

Fotograferingen är nu över och nu får vi v...

mms_img54979 (MMS)

Fotograferingen är nu över och nu får vi vänta en månad innan vi får se på bilderna, hur mycket kommer man inte längta efter de?! Skönt att det är gjort, nu får vi bara hoppas på att någon bild blev klockren för det var ju inte en hel sekund tjejerna satt eller stod still... Precis innan vi skulle åka så tog D på sig sin gråa tröja istället. Han tyckte de kändes bättre, haha. Nu ska tjejernas mormor bjuda oss på middag innan vi åker hem. Hörs senare, kram till er


Testar att blogga från mobilen!! Detta är ...

mms_img34009 (MMS)

Testar att blogga från mobilen!! Detta är klänningen som tjejerna ska ha imorgon på fotograferingen, Daniel o jag ska ha vita tröjor. Tycker ni att tjejerna ska ha toffs? Kram till er <3


Härliga söndag!

Och idag var det söndag igen! Första dagen på en härlig vecka! Det är ju aldrig fel att ha söndagen som första dagen i veckan. Jag gillar att D är ledig första och sista dagen på varje vecka :) Haha....Nä!

Idag har hela familjen varit på modehuset och shoppat kläder till oss allihop! Vi ska på fotografering på tisdag. Hela familjen ska fotograferas denna gången. Tjejerna ska ha varsin klänning som Daniel valde idag och D o jag ska ha varsin vit tröja, tror att det kan bli bra faktiskt! Tjejernas klänningar är mörkblå med vita prickar på. Jag visar bilder senare!

Nu sover tjejerna, sen är det middag och efter de en promenad som gäller idag! Härliga söndag!

Hoppas att ni har en bra söndag! KRAM

MIN!!!!



Hörrni, denna mannen är min, bara min!! Jag delar honom givetvis med Hilma och Alma också, och för dom är han världens bästa pappa!! Och vi är så lycklig tillsammans med honom!!

Förgetmigej





Enligt mig den vackraste lilla blomman!

Gravid



Jag älskade denna magen!! Och innehållet!!! Detta var i vecka 29, tjejerna kom i veckan 38+0 så magen blev ju något, eller mycket större!! Hur som helst så här inne i min, I MIN mage så befann sig dom bästa tjejerna i världen i hela 38 veckor! Dom bildades, växte o frodades i min mage! Tänk att det var just Hilma och Alma som fanns där! Dom tjejerna som gör mig lycklig varje dag! Dom tjejerna som jag älskar av hela mitt hjärta, av hela min själ! Idag kan man inte tro att det var Hilma och Alma som simmade omkring där inne och sparkade mig på revbenen. Redan när dom låg där inne älskade jag dom så mycket så det inte går att förklara. Redan innan jag träffat dom. Jag trodde inte att man kunde älska något så mycket som jag gör. Dom är ju hela mitt liv, de bästa som finns!! Jag skulle kunna göra allt för Alma och Hilma, mina älskade döttrar!

Borstat hår och plask!

Idag har vi bara varit hemma. Vi var ute och gick en runda idag på fm, plockade lite vackra liljekonvaljer och handlade lite...

och så har Hilma och Alma borstat mitt hår





och plaskat i vattenpölarna




Vattkoppor?!

Förra veckan träffade vi Malva, tjejernas kompis, och då visste vi inte att hon hade vattkoppor men så var fallet. Hon har haft vattkoppor i över en vecka nu och vi träffade ju henne i lördags också så troligen har tjejerna smittats nu. Men man vet ju inte. Och man vet ju inte om dom smittades förra söndagen eller i lördags? Jag har läst lite och det står att det tar 12-16 dagar innan det bryter ut och det kan smitta 1-2 dagar innan. Det är ju väldigt smittsamt så troligen är dom ju iaf smittade vid något av tillfällena. Jag personligen tycker att det skulle vara skönt om vi fick det avklarat och det är ju bra årstid! Så nu får vi vänta och se helt enkelt!

Ikeasöndag

Idag har jag och mamma varit på Ikea själva! Bara mamma och jag. Vi passade på medan barnen och maken var hemma och vilade! Så härligt att gå på Ikea själva bara hon och jag! Det var lyx, inga andra än oss själva att tänka på! Förrutom när vi skulle hem då, familjen behövde ju mat, så jag köpte hem McDonalds till oss! Mums tycker Alma och Hilma!





Det jag köpte på Ikea var en Expedit, en "bokhylla" som ska få en plats i tjejernas lekrum. Jag ska visa er bilder när vi fått lite iordning där inne! Men så länge hade dom jätteroligt med kartongen och lådorna som ska vara i!






Lekkompisar och toffsar

Igår var vi hemma hos Hilmas och Almas kompis och min lilla kusin Malva! Tjejerna lekte en massa och vi grillade korv, drack alkoholfritt vin, snackade, mös en massa och tjejerna badade. Man får ju passa på att bada när man kommer hem till kompisar som har badkar eftersom HoA älskar att bada!!





Förresten. Hilma och Alma har haft toffsar några gånger nu. Dom är så himla söta i de! Och dom tycker själva att dom är det också :) Små söta toffsar!




Haha, söööta unge!!

Kommentera gärna

Heeej på er!
Jag ser att det är fler och fler som läser bloggen och det är ju jätteroligt! Kan ni inte bara lämna en liten kommentar och skriva vilka ni är? Jag är så nyfiken!

Kram till er

Helg!

Fasen vad gutt med helg! Det är ju bara så synd att den ska gå så fort! Man hinner ju inte det man vill hinna med på långa vägar. Igår var mamma här och lekte med Hilma och Alma och på eftermiddagen grillade vi med Daniels moster och Co.

Idag har tjejernas farfar varit här o lekt o myst med Alma och Hilma och nu skrivande stund vilar alla i familjen (jag genom att sitta här). När tjejerna har vaknat ska vi åka till deras kompis Malva och leka o grilla lite korv.

Hoppas att ni har en bra helg! KRAM TILL ER

Jag vill dela med mig!

Just nu sitter jag o kollar lite bilder från ungefär eller ganska exakt ett år sen som jag vill dela med mig av! Lycka!! Jag hänger ju inte ens med själv. Tänk att detta var ett år sen? Tiden går ju så sjukt fort! 












Glass

Nu när det är sånt här sommarväder så måste man ju äta massor med glass! Idag passade på att äta varsin glass innan vi gick hem efter vi varit och handlat!! Jag testade daimglassen med päron, fasen vad god den var!!! Hilma och Alma fick varsin HelloKitty-glass. Jag behöver inte nämna om dom gillade de eller inte va? Haha






Kompisar

Idag har vi varit hos min kompis Johanna och hennes familj. Hon har tre barn. Elicia, Eddie och lille Mille. Dom är 5år, 2år och 5 månader. Vi har lekt ute, lekt inne, ätit smörgåstårta och badat :) En helmysig förmiddag!








Frukttajm!


Eddie ville ge Alma blommor men Alma ville inte ha dom, hon ville bara att Eddie skulle putta på bilen!


Alla barnen gungar


I väntan på att få smörgåstårta :) Som ingen sen ville ha för alla barn ville bara äta ris!

Tack för en jättemysig förmiddag Johanna och co! Nu ska jag laga lite mat, idag blir det lasagne, innan tjejerna vaknar! Hoppas att ni har en bra torsdag!

Friskisgympa

Vår dag:
Idag har varit en till sån där underbar dag! Perfekt väder, jag blir så glad av sol och värme! Vi började dagen med att besöka Öppna Förskolan med tjejernas kompis Ivar! Medan tjejer sov inne så satt jag ute och solade och snackade skit med min kära vän Tezz! När Daniel kom hem käkade vi sen gick alla ut och jag var kvar inne och städade, det behövdes verkligen idag!! Sen gick vi en liten promenad.  och efter vi lagt tjejerna stack jag iväg på gympa. Jo ni förstår varje onsdag och varje söndag går jag på friskisgympa! Det är sååå roligt, alla borde gå på de! Fast jag tycker nog att det är så roligt för att jag får komma hemmifrån en timma! Så skönt! Och nu, hörrni, nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det läggdags!



Vet inte varför men idag saknar jag min älskade lillasyster liiiiite extra!!

Tisdag

Idag har vi haft lite ärenden i stan och så passade vi på att luncha med min kära faster :) När vi kom hem sov tjejerna och jag passade på att vara ute i solen. Fixade lite i trädgården och hängde upp tvätt och solade lite! Helt underbart väder! När Daniel kom hem åt vi köttfärsås med ris, tjejerna åt superbra! Det kanske har vänt, vågar inte hoppas för mycket men dom senaste dagarna har dom ätit rätt bra faktiskt!! Peppar Peppar!! Sen har vi bara varit ute hela eftermiddagen och nu ska jag ut o måla utemöbler och njuta av dnna underbara kväll tills Desperata hemmafruarna börjar! Tjipp Tjipp!

Hoppas att ni har haft en underbar dag också!

Uppdatering: Jag tvättade bilen istället! Och nu börjar snart DH! God kväll på er

Glad tvillingmamma :)

❤ ❤ ❤ ❤ Idag är jag extra glad för att jag är mamma. Och extra glad är jag för att jag har två tjejer som är helt underbara och förgyller alla mina dagar! Dag efter dag efter dag. Jag är så lycklig som har fått så underbara tjejer! Jag älskar att vara mamma och jag älskar att vara tvillingmamma!! Jag älskar er mina underbara ALMA och HILMA!! Ni är det bästa som finns! ❤ ❤ ❤ ❤






Rita på väggarna

Vi har köpt badkritor som man kan rita med på sig själv eller i vårt fall u duschen. Jätteroligt, rita på väggarna och sen bara skrubba lite så är det borta. MEN kommer det bli så att tjejerna tror att man får rita och måla på alla väggar för de? Eller tror ni att dom förstår att man bara får rita med badkritorna i duschen? Det kanske inte var så smart iallafall? Men roligt var det iallafall!!




Vår helg:

Lördag 7/5


Vi var och hälsade på lilla Tindra på förmiddagen!


Och eftermiddagen spenderas i Kulltorp hos tjejernas gamlemoster &Co. Där bjöds vi på grillat!



Söndag 8/5

Idag åkte vi till smedby för att kolla på kosläppet men när vi började närma oss och hade typ en halvmil kvar så stod trafiken helt still och det var kö ända ner till kosläppet så vi vände och åkte hem och fika med Mia och Malva istället! Mycket besvikna för att vi missat kosläppet men förmiddagen blev mysig ändå!



Och i eftermiddag har tjejernas mormor och morfar, mosterIda och Mackan varit här. Och det blev grillat till middag även idag! En mysig helg! kan sammanfatta helgen med tre ord: SOL FAMILJ GRILLAT

I eftermiddags

var vi o hälsade på hos tjejernas gamlemormor o Kenneth och lilla wowowow i deras husvagn










Skälby 6/5

Idag har vi varit på skälby igen med våra bästisar Linda och Nea!














Tävling

Jag är med och tävlar om ett par såna här regnskor från Sorel inne hos Evelina.Var med du också!



1,5åringar lösa i affären

Idag har vi varit i vår lilla icaaffär och handlat lite mjölk och bananer och så och oftast brukar vi dit och då sitter barnen i vagnen. Idag var vi ute o åkte en runda och så stannade vi där på hemvägen och tjejerna fick gå själva inne i affären. Daniel var med också men det spelar ju typ ingen roll för han tänker inte så mycket på vad barnen gör, inte heller på vad vi ska handla, han går bara runt och filosoferar. Jag lägger varor i korgarna som tjejerna springer omkring med i hela affären. Ja, jag får ju springa efter dom hela tiden och se så dom inte äter smågodis eller stoppar sånt i korgarna som vi inte ska köpa. Idag la Alma i två stora chokladkakor som jag missat som jag såg när varorna las upp på bandet.. HAHA! Dom charmar ju varenda kund och kassörska och det är tur att affären är liten och när vi var där var det inte alls mycket kunder!








Sömn!!

Åh tack så jättemycket Hilma och Alma för sovmorgonen mamma fick idag!!

Idag sov vi till 7:40! Det har inte hänt på jättelänge. Tjejerna brukar vakna runt halv sju (samtidigt som pappa går upp) nu för tiden! Men det gör ju ingenting om dom sover lite längre ibland! Och oj vad utvilad jag kände mig idag, inte ett dugg jobbigt att upp.

Idag tog vi bilen till Öppna förskolan och idag var det öppet! Så himla mysig start på dagen, tjejerna får leka, fika, sjunga och idag även måla! (bilder kommer senare, när konstverken torkat!)




Bestämda tjejer som vet vad dom vill!

Eller ibland vet dom ju inte vad dom vill men dom är ju iaf bestämda!! Innan vi åkte i fredags ville tjejerna prova resesängen och dom ville inte komma upp!! Dom ville också ha sina nya Villervalla mössor på sig! Hilma egen-vilja Lundgren och Alma måste-få-som-jag-vill Lundgren


28 mil västerut

Där bor min lillasyster nu för tiden. I Falkenberg. Hon har flyttat dit med sin Marcus. Han spelar fotboll där, i superettan. I Falkenbergs FF (FFF)!

I fredags packade vi bilen full, ni vet ju hur mycket man måste ha med sig för en helg, resesängar, barnvagnar, täcken o kuddar, kläder, mat mm. Man packar iaf mindre när man åker till Thailand i två veckor... haha. Och vi åkte 28 mil väster ut för att bo två nätter hos Ida och Mackan. Sååå mysigt!

När vi kom fram åt vi lite och sen var Hilma o Alma ute o lekte med Ida och Mackans granne, en liten tjej som heter Lova. 

 



Senare kom tjejernas mormor och morfar också. Så hela familjen var samlad! Efter vi lagt tjejerna så satt vi på balkongen hela kvällen. Det var sjukt fint väder. 20 grader när klockan var 21! Sommarvärme!!

På lördagen, Valborgsmässoafton, åkte mamma och jag till Ullared!! Det är bara 3 mil dit från Falkenberg, så perfekt! Vi shoppade lite snabbt medans tjejerna hade sin middagslur.

När vi kom tillbaka så åkte vi runt lite i Falkenberg och såg oss om. Så vacker stad! och vi åkte förbi Skrea strand. Vilken strand!! Man kan väl jämföra den med Böda, ojoj vad fint!!










Vi åkte hem och fixade iordning oss för att gå ut o äta och fira mamma o pappas 23 åriga bröllopsdag! Vi gick till Harrys, fyfasen vilken god mat!


Grattis igen till Mamma o Pappa!!



När maten var slut ville Alma och Hilma sitta i sina vagnar och gosa med HarrysNallebjörnarna dom fick av servitrisen.




Efter vi avnjutit den goda maten så gick vi hem o la dom jäääättetrötta brudarna och sen spenderade vi återigen några timmar på balkongen i värmen!

 


Tack Ida, Marcus, mamma o pappa för en helt underbar helg! Och tack mamma o pappa för sovmorgonen!! Det var så underbart härligt att komma iväg lite, man ville inte åke hem :( Detta får vi snart göra om!