Lyckans !

Det är inte lätt att hinna med riktigt. Fasen vad dagarna går fort ! När Daniel jobbar så hinner jag inget annat än att ägna all min tid till mina vackra flickor. Men vad gör väl de ? Man vill ju ändå vara med dom hela tiden !! Det är sååå himla mysigt!! Och jag är världens lyckligaste !!

Nu har jag slutat amma för att få lite tid över. Vi ger dom bröstmjölk och ersättning på flaska (ca hälften hälften) och det funkar hur bra som helst ! Förut ammade jag först en och en och efter gav vi ersättning efter för att dom skulle bli mätta men varje mattillfälle tog så lång tid då.. Dom säger att Med tvillingar måste man göra det lätt för sig.
Jag pumpar efter varje gång dom har ätit för att dom ska få i sig bröstmjölk. Jag tycker att det är jätteviktigt. Hoppas bara att det funkar och att man orkar hålla på så så länge som möjligt !!

Och ett plus när man ger mat på flaska är ju att pappa kan hjälpa till :D





Pappa matar Hilma


Lite bilder

Här ska ni få se världens sötaste tjejer !



Alma och Hilma sover



Hilma och Alma åker vagn



Hilma , världens sötaste !



Alma , världens sötaste !

Världens finaste

Kan inte förklara i ord hur otroligt lycklig jag är. Jag har verkligen fått världens finaste flickor ! Kan inte fatta att detta är Daniels och mina underverk. UNDERBART !!

Dagarna fylls utan problem! Dom består av Gos, matning, blöjbyten och sömn !! Man hinner knappt med annat. Nu när Daniel har börjat jobba har jag varit ute på promenader för att slå ihjäl någon timma medans Alma och Hilma sover gott i vagnen. Man behlver frisk luft!

Idag har vi varit på BVC. Det var vägning och mätning. Dom hade gått upp riktigt mycket på dessa två veckorna. Almas vikt är 3150g och 50 cm och Hilmas vikt är 2880g och 50cm. BM berömde oss och tyckte att tjejerna var riktigt fina ! Roligt att höra :D