Fingerfärg

Idag gav vi oss på att måla igen. Och denna gången gick det mycket, mycket bättre! Ni kommer väl ihåg att när vi har målat innan har ju tjejerna börjat stortjuta när vi bara har tagit fram färgen (livrädda för att bli kladdiga) men denna gången var det inga problem alls! Dom kladdade på där på papprena och dom tyckte det var roligt! Men för kladdiga ville dom inte bli, helst inte Hilma.





Ett stort steg frammåt på den fronten, bra jobbat tjejer!


Kraft

Denna veckan har jag inte haft ork till någonting alls. Ni vet, vissa veckor är ju såna. Det har inte gjorts många knop här hemma, vi har mest lekt och busat och "hemmafrugörorna" har skjutits åt sidan lite. Jag har inte haft någon inspiration till mat, städning eller tvättning. Mamma (räddaren i nöden) tog med sig alla våra lakan hem o tvättade dom och så kommer hon o lägger in dom i garderoben ihopvikta igen som om vi inte hade bytt lakan, fast vi har ju rena lakan i sängen, men utan att jag har gjort något med dom. Plötsligt finns det rena lakan i garderoben igen! Så nu har jag kommit ifatt lite och ligger inte så mycket efter. Stort tack till dig Mamma!

Egentligen vill jag vara den där "hemmafrun" som har ork och lust att göra allt det där som jag borde. Ha rent och fint hemma (inte en massa leksaker som ligger utsrpidda precis överallt), ha ren tvätt i garderoben (inte överfullt i tvättkorgen), ha lagat mat till Daniel kommer hem (inte ringa honom och be honom köpa hem pizza) och ha kylskåpet fullt hela tiden (inte åka bort till Allans och småhandla varje dag). Egentligen vill jag orka med att göra allt det där och allt de där som har barnen att göra och då hade ju alla varit nöjda och glada men det finns alltid något som är så mycket roligare och så är det ju mycket viktigare också! BARNEN!!! Det är mycket mycket roligare att göra saker med barnen, tex gå ut o gunga, åka o träffa andra barn (rasta av girlsen), fika med andra trevliga mammor o deras barn, gosa, busa, leka, mysa, mm. MEN tänk om man kunde ha ork och tid att göra allt! Och vet ni, det finns mammor som orkar allt detta på en o samma gång, dom måste ju gå på någon slags drog av något slag? En stor eloge till er mammor som gör ALLT! Jag önskar att jag också kunde de. Kära gud, ge mig kraft att orka allt jag vill och allt jag borde göra!

Trött tvillingmamma

Jag vet inte vad det är med tjejerna nu för tiden. Dom är gnälliga näst intill hela tiden och dom vaknar och är ledsna flera gånger varje natt. På dagarna när man inte leker med dom så står dom och grinar och drar en i byxorna... Ja dom ska ha uppmärksamhet hela tiden :/ Jag känner att jag inte räcker till riktigt. Däremot äter dom bra nu, peppar peppar! Alltid något positivt!! Är det någon som känner igen sig? Är det fler har det så här med sina barn som är runt 16 månader?



Fast dom är otroligt söta och gosiga också ♥!

Min födelsedag



Eftersom det är min födelsedag idag så har familjen varit här o grattat mig. Jag har fått en massa fina presenter bla presentkort, blommor, kuddar, en skål och ett objektiv som jag måste lära mig hur man använder!! Jag har haft en jättemysig dag och alla har kommit och gått i omgångar så man har hunnit prata med alla, helt underbart! Jag bjöd på cupcakes, det var jättelyckat det med! Tack alla som gjort min dag!

Nu avslutar denna braiga dagen med pizza och melodifestivalen!


En liten Tindra

Igår kom en liten underbar flicka till världen! En liten Tindra. Hon var 2670 g tung och 48cm lång. Så underbart söt liten tös! Hennes pappa Totte är Daniels lillebror så Daniel blev farbror igår och mig kan man kalla faster :) Hilma och Alma fick sin första kusin!

Här har ni henne:



Stort grattis till Amanda och Totte som har gjort ett sånt bra jobb ;)

Tankar

Idag är det söndag igen, jag tycker det är söndag hela veckan. Söndag söndag söndag! Men jag gillar söndagar... Idag, söndagen den 6e februari 2011, vaknade tjejerna vid 7:09, Hilma och Alma vaknade av Hilmas hosta, hostan är tillbaka nu igen men i en mycket lindrigare form, får vi hoppas iaf! Daniel gick ner med tjejerna och jag fick ligga kvar i sängen och tänka lite. Jag gillar att ligga i sängen och tänka på mornarna. Det är min tänkatid. Jag gillar att tänka. Jag tycker alla skulle behöva avsätta tid till att tänka lite varje dag. Daniel, han tänker inte mycket. Han tänker nog ingenting alls oftast. Han är bara helt inne i de han gör. Och om han tänker så vet jag inte vad han tänker på. Inte något som han borde tänka på iaf! Hoppas att Alma och Hilma kommer tänka mycket. Som sin mamma. Jag tänker inte på viktiga saker. Jag tänker mer på vardagliga saker. Som tex vad vi ska äta till middag, när jag ska hinna med att städa, vilken färg jag ska tvätta idag, vad tjejerna ska ha på sig, hur vi ska renovera i huset, hur vi lägger vi upp dagen och veckan, ja ni fattar... Daniel tänker aldrig på sånt, det är nog för att han inte tänker helt enkelt.