Och tomten kom till oss också!

På självaste julafton kom den stora tomten och han var inte alls intressant, jätteotäck, han lämnade paketen till två livrädda tjejer och så gick han vidare! Däremot juldagen, då kom en liten tomtenisse. Han var jättesnäll och Hilma och Alma vågade gå fram till tomten och hämta paketen :)

Tjejerna hade varit snälla för dom fick en massa fina paket!


















Jag har två av dom! Två tvååringar har jag...

Jag har två av dom! Två tvååringar har jag, två trotsiga tvåårinar som inte har lust ett enda dugg att göra som deras mamma, eller någon annan, säger... Vi stannade till vid en affär och vi hade ingen vagn med oss så innan vi klev ur bilen förklarade jag: "nu lyssnar ni på mamma och håller mamma i handen för vi ska bara in och köpa strumpor, det går snabbt, ni kan väl vara snälla o lyssna?!" Tvååringarna svara:"ja mamma, Hilma o Alma snälla nu!" Vi går in och tvååringarna håller mig i varsin hand och går snällt brevid, när vi ska välja strumpor, hör jag hur stegen med dom där vinterstövlarna börjar slå snabbt mot golvet och försvinna bort, jag tar den andra tvååringen i handen, hon som så snällt står o väljer strumpor med sin mamma, och jag gissar på att hon sprang höger in i en annan affär... Och alldeles riktigt, där ligger hon under ett bord fullt med kläder o fnissar! "haha mamma, Alma gömma sig nu" säger hon. Vi går tillbaka till affären och betalar för strumporna och skyndar ut i bilen med ett barn i varje hand. "mamma arg, Alma får inte gömma sig" Säger hon då, Alma. Dessa barn, dessa barn!


Teneriffa 2011

Ojoj vad tiden går snabbt! Jag hänger inte med alls längre... Här kommer lite bilder från underbara Teneriffa som vi semestrade på förra året. Ja FÖRRA året!! Vi hade de alldeles underbart med sol o bad o vackert väder, glass, god mat o god dricka varje dag!!