Kaffe



Daniel och jag köpte en julklapp till oss själva! Vi ville lyxa till vardagen lite så vi köpte oss en Dolce Gusto. En kaffemaskin som man bara laddar med kapslar och vips så har man vilket kaffe som helst! Så smidigt och gott!!


I dagarna 3



Jodå nu har vi firat jul färdigt! På Juldagen firade vi Kenneth (tjejernas gamlemorfar) som fyllde år och så åt vi stek som alltid, såååå gott!! Igår var vi hos tjejernas farmor och åt god julmiddag (mmm!!) och idag var tjejernas farfar och Lena här och gav Hilma och Alma varsin julklapp och mös!

Vi hade tänkt åka in till stan idag på mellandagsrean men tjejerna har blivit jääättefökylda med hosta och snor så vi stannade hemma och mös med tofflor och koftor istället ;)


God jul

Igår hade vi en jättemysig Julafton! Hilma och Alma fick jäääättemånga julklappar så det märktes att tomten tyckte att dom varit snälla i år :)

Tomten kom inte till oss i år för Hilma är jätterädd så istället jag tog på mig tomteluva och rock och tjejerna hade på sig sina tomteklänningar och så delade vi ut julklapparna tillsammans!

Hoppas att ni haft en bra Julafton och God fortsättning önskar vi er







Mat? Nej tack!

Vi har kommit in i en superjobbig period nu. Jag vet inte alls vad som är fel! Tjejerna vill inte äta mat längre... Välling, gröt och mackor äter dom utan problem (än så länge) men mat vill dom inte äta alls. Vi tänkte om det var att dom inte ville bli matade så denna veckan har vi provat att ge dom mat i bitar så dom kan sitta och plocka själva med maten och dom har bara ätit grönsakerna på tallrikarna typ...  Vad ska man göra åt detta? Man kan ju inte ge dom mackor jämt, dom måste ju äta mat också. Är det någon som känner igen sig?

Puss

Hilma fick en puss av Eddie :)






Bebisgos

Idag har vi varit och hälsat på nykomlingen "lillebror" hos Johanna &co. Sååå mysigt med en liten bebis!!










bowling

Tjoho idag fick vi korten från ettårsfotograferingen!! Fyfasen vad fina dom är!



Denna tavlan satte vi i hallen! Vi har även köpt en stooor förstoring på tjejerna men den ska till tavelhandlarn för inramning innan jag visar er :)

Nu ska jag iväg på liten egentid för en gångs skull! Jag ska på julbord och bowling med jobbet! Ha en trevlig torsdagkväll alla!


Jag sitter här i soffan och kollar lite bloggar. Det är några av mina kompisar som alldeles precis har fått barn. bla Johanna som fick en pojk i fredags och Vickan som också fick en pojk, 5 veckor förtidigt för någon vecka sen, men pojken mår alldeles utmärkt! Åååh det är ju bara för mysigt med små bebisar!! Och hörni, tiden går alldeles för fort! Så jag var tvungen att klicka upp och kolla bilder från när Alma och Hilma kom till världen. Glöm inte att ta vara på varje liten sekund!! 

Det är verkligen den bästa dagen i mitt liv, så underbart att få träffa sina barn för första gången och man glömmer aldrig någonsin den dagen. Att kärleken till sina barn är så stor från dag 1!? Att man kan älska några så mycket!? OTROLIGT!!



Almas första möte med pappa ❤



Hilmas första möte med mamma ❤