Idas bal














Fan alltså, jag har verkligen den snyggaste lillasystern i världen!!

Fin



Denna tavlan hittade jag på
www.elisabethstavlor.se. Hilma och Alma vill jättegärna ha varsin sån här nu när dom döps! Dom var ju sååå söta!! Perfekt doppresent!


Hilmas utveckling

Det går inte riktigt lika fort för Hilmas utveckling. Hon filar på finmotoriken först ;)



Hon sträcker fram munnen (givetvis med ett gap) och ger pappa eller helst mamma en puss! Ibland ger hon Alma en puss också! Sötunge!!



Hon ääälskar att titta i reklamen. Och det Alma håller på med är alltid roligast!!



Var e Hilma? Var e Hilma?



TITTUT!!

Hilma älskar att leka tittut! Hon gör det med precis allt som hon får tag i! Här håller hon i regnskyddet på vagnen och drar över huvudet och tar sedan ner det och ser superduperglad ut! Då säger mamma tittut och hon gör samma sak om och om igen! Antagligen den roligaste leken hon vet... Meen hon har börjat göra så med allt. När vi e på restaurang har hon gjort så med en gurkskiva, med leksaker, skedar, haklappen, jo allt! Men hon är bara för söt när hon gör så!!

Almas utveckling

Ojoj, tjejernas utveckling har hoppat ett riktigt stort hopp nu! Det är ofattbart att mina tjejer har blivit så stora!!



Alma kan krypa på riktigt nu! Stooora sötunge!!









Hon kryper fram till tvbänken, soffbordet eller till någon som har händer och vill ställa sig upp. Hon kan inte riktigt ställa sig upp mot saker än men om man ger henne en hjälpande hand, som hon gärna vill, är det inga problem!



Idag har hon också börjat ta steg när man håller henne i händerna! Mamma o pappa e såå stolta!!


Fullspeckad helg










Alma och Hilma har varit på sin första konsert! Och det var inte vilket band som helst, utan Alcazar! Vi hade en underbart mysig familjedag på skälby. Och vilket väder vi hade!!

Sen var vi på fotboll, syrrans kille Mackan spelade! Riktigt rolig fotboll, Mackan gjorde 4 mål, inte illa! Och hans lag IFK Berga vann med 9-0!

Härliga soool

Igår var en underbart solig dag! Äntligen känner man att sommarn är närmast runt hörnet och igår var det verkligen sommarvärme! Och självklart var det en massa åska och regn inatt så idag bestämde vi oss idag för att bara vara hemma. På morgonen var det fortfarande regnigt och ruggit men sen frammåt 10tiden blev det helt underbart väder igen!!

Tjejernas morfar och mormor var ledig från jobbet idag så dom har precit åkt hem efter en massa bus o gos!







Nybadade

Nybadade sötungar i sina nya handdukar från mormor :D




Yes!

Jaaaa, jag vann!

För några veckor sedan var jag med och tävlade om två par strumpbyxor inne hos
Jenny. Och otroligt nog så vann jag!!



Nu blir Hilma och Alma glada när dom får så här fina kalasbyxor :D

Gung gung

I måndags kväll när vi alla hade ätit gick vi ut i trädgården en stund. Hilma och Alma invigde deras gunga som dom fått av sin farfar. Än så länge har vi bara en men vi måste snart köpa en till så tjejerna kan gunga samtidigt! Sen satt vi i gräset och chillade en stund...



Andra gången Alma gungar. Hon har faktiskt gungat en snabbis innan när Hilma sov... Men denna gången var det jääääätteroligt!!



Och Hilma spännde sig varje gång hon var på väg ner. Hon tyckte nog det var lite otäckt samtidigt som hon skrattade hela tiden!

 

Gräset var roligt och tusenskönorna var väldigt intressanta!


tråkiga söndag

Tur att jag har Hilma och Alma som förgyller varje dag och dom e så goa så mitt hjärta smälter!




Idag har Daniel varit helt slut! Han har legat o läst och tittat på tv:n hela dagen!

Hilma, Alma och jag skulle åkt till deras farfar idag för god söndagsmiddag och mys. Meen när jag hade satt in tjejerna i bilen och skulle starta så startar den givetvis inte! Batteriet var urladdat. Åhhh! Så vi har varit hemma nästan hela dagen idag! Sån tur väl är så har vi världens bästa grannar. Och dom har allt! Pratade med dom nu ikväll och Vi får låna ett batteri av honom tills vi köpt ett nytt!

Men iaf så kom tjejernas farfar hit o mös istället och så åkte han iväg och handla pizza till oss :D Världens bästa svärfar!!

I eftermiddas var jag så uttråkad så jag tog tjejerna i vagnen och gick hem till deras gammelmoster som inte bor så långt bort. Drack kaffe och busade!



och nu ikväll har Daniel och jag ätit varma mackor. Mmm det var gottit!
Mina specialare med grön pesto, salami, tomat och ost. (inspiration av världens bästa Johanna)


Myyys

Igår kväll åkte Daniel till tyskland med min pappa, Idas kille, hans kompis och en massa andra för att inhanlda lite öl o cider till sommarn :D För att Hilma, Alma och jag skulle slippa vara ensamma inatt och idag så har systra mi sovit här! Det är sååå mysigt när hon gör det!

Vi väcktes av tjejerna vid 6 tiden (som vanligt). Då låg vi o mös i sängen en stund sen fick dom välling!



Sen åt vi suuuupergod frukost! Nybakade scones med ost och marmelad och oboy till det! Mumma



Och tjejerna har haft en massa morgonmys med sin moster!!!!


 


Hos familjen Lundgren:

Så här ser dagarna oftast ut hemma hos familjen Lundgren:

5:30 Tjejerna vaknar och ligger o snackar med varandra inne i deras rum

6:00 Pappa går o tar upp tjejerna och myser i vardagsrummet och fixar välling

6:30 Mamma går upp. Ibland matar vi tjejerna tillsammans eller matar jag dom själv och pappa går till jobbet. När tjejerna ätit klart är det lek och bus som står på schemat.

7:45 Dags för morgonnap till ungefär 9:30

10:30 Gröttajm! Efter gröten fixar vi oss iordning för att se vad dagen har att bjuda på! Oftast hittar vi på något och tjejerna sover lite till o från tills det är dags att äta igen

14:30 Middagsdax för tjejerna.

15:00 Om vi inte redan är hemma så brukar vi åka hem lagom till pappa kommer hem. Sen käkar vi middag och leker o busar o ibland badar tjejerna. Oftast blir det en liten sovstund för tjejerna här också.

18:00 Välling! Sen är det dags för tjejerna att sova igen! Dom sover mellan 18:30 och 5:30 Det är så skönt. Daniel och jag brukar gå o lägga oss kring tio så vi får ju några timmar själva på kvällen och det är underbart!