jag har blivit Mamma

Heeej alla !

Nu ska jag försöka blogga lite igen.. Det är inte lätt att hinna med när man har två små bebisar att ta hand om. Det är helt otroligt fantastiskt. Jag kan fortfarande inte fatta att det är vi som har tillverkat bebisarna och att jag burit dom i magen i 9 månader är också svårt att fatta. Att dom bara fick plats ? 

Förlossningen gick också (tycker jag nu i efterhand) helt ofattbart bra ! Knappt tio timmar till dom var ute från att vattnet gick. En längre berättelse får jag skriva någon annan gång när jag har mer tid. Nu ska dom ju snart äta igen.

13 kg har jag gått ner! På bara 11 dagar :D

Tjejerna är helt underbara ! Vi behöver ingen TV hemma längre, man bara vill titta på dom hela tiden !! Världens finaste flickor !! Vi är så lyckliga och stolta !





Tack för alla fina kläder och presenter flickornar har fått !!
Och tack världens bästa lillasyster/moster för de fina inlägget innan !!
Och tack för alla fina kommentarer vi har fått !! Ni är underbara allihop !!

Nu har Alma & Hilma äntligen kommit till världen!

Hej allihopa!
Här kommer ett inlägg från världens lyckligaste moster!
I fredags morse fick Sofie och Daniel två underbara små flickor. 

9.41 kom Alma, hon var 46 cm och vägde 2725 g. Sedan 9.53 kom Hilma, hon var 45 cm och vägde 2485

Allt gick jättebra och både bebisarna, Sofie och Daniel mår kanon!


Här får ni en tjuvkik på världens sötaste bebisar


/ Lillasyster (moster) Ida

Inga bebisar än

Dom e kvar där inne o dom tycks ha det superbra ! Sprattlar o hickar mest hela tiden... Vi var hos BM idag o nu har jag gått upp 20 kg sen inskrivningen. Den högra bebisen har fixerat sig !! SF måttet låg på 43cm idag så det har ökat med två cm sen besöket för två veckor sen. Hjärtljuden var väldigt jämna idag, Höger bebis = 141 o vänster bebis = 138. Hon valde att skippa kolla HB eftersom det var så bra förra gången ! Det var sista besöket hos BM och nu tar SpecialistMödravården över. Det blir CTG varje vecka istället..

Det känns helt konstigt att man redan är här.. v 38 redan och jag ska snart föda (kanske vilken dag som helst !). Åh vad vi längtar nu !

Dop

Idag har jag varit på dop! Och jag fick den stora äran att vara fadder !! Det var Johanna o Jockes son Eddie Alvin Erik som döptes !

    





Här är presenten Eddie fick av mig, han tycks gilla den !!




Livets Gud,
Låt mitt fadderbarn få växa i tro och tillit,
Skydda mot sårande utsatthet,
stärk livsmod och frimodighet!
Tack för förtroendet att vara medvarande.
Välsigna våra liv.
Amen



oj oj redan vecka 38

Eller 37+0 om man föredrar att räkna så. Jag tror inte magen kommer växa mer nu. BM sa sist att nu sjunker den ner lite och SF måttet kan till o med sjunka lite. Det känns inte att den är så stor som den är.. Den är bara i vägen typ jämt :D


Tjolahoppsi !

Inga bebisar än. Känner inget specielt. Har bara lite ont i pubisbenet.. Annars är det inga konstigheter. Är helt ledig från allt denna veckan (Inga ultraljud och inga besök hos barnmorskan). Skönt med tomt !! Är väldigt trött just nu. Orkar inte göra många knop om dagen..

Nu väntar vi bara på att något ska hända. Att de ska sätta igång !! Hoppas det gör det snart ! Längtar ju som fasen !!

Hissgardin

TACK SNÄLLA GABBI FÖR DENNA !!!:



Hon har sytt en hissgardin till bebisarna rum. O tyget har jag fått av mamma !!
Det blev superduperfint !!

TACK MAMMA O GABBI !!!

V 37 (36+0)



Var hos BM i tisdags..
SF = 41cm
HB = 130 superduperbra!!!!
Blodtryck = 140/70
Vikt = +20 kg
Hjärtljud bebis högre = 138
Hjärtljud bebis vänster = 150

Jag fick en ny tid igen om två veckor. Så tills dess ska dom ju vara kvar iaf !! Har inte börjat känna något speciellt än, meeeeen de kan ju sätta igång när som helst !! Båda bebisarna ligger med huvudena neråt o bebis till höger har sjunkit ner något men än så länge sa BM att det är ruckbart så de har inte fixerat sig än..





Denna bilden tog Daniel igår. Bortse från mitt ansikte !! Här ser man hur båda bebisarna sticker ut sina rumpor (eller något annat) åt varsitt håll :D