Väderskär

I helgen var vi på Väderskär. För oss är det rena himmelriket!! Det är tjejernas gamlefarfars ö som ligger i Västerviks skärgård. Han bodde där som barn och nu har han de huset som sommarstuga! Eftersom han jobbar på skola så är han ledig hela somrarna och dom tillbringar han på ön Väderskär. När Daniel var liten så var han också där hela sommarloven.

Det är så skönt att åka dit! Det är verkligen semester. Och tjejerna hade de också bra, dom fick ju uppmärsamhet av gamlefarfar och Lisa hela tiden, skönt för mig och Daniel också :)




Alma och Hilma ska åka båt för första gången i sina liv. Det gick jättebra. Det var ju bara ca 15 min. Dom sa typ inget alls... Men på hemvägen somnade dom.




En tidig morgon. Alma o Hilma bestämde sig för att inte sova längre än till 6...






Den röda stugan med svarta knutar är det vi bor i.




Ni må tro att gamlefarfar var överlycklig när han fick träffa sin barnbarnsbarn för andra gången. Han var helt tokig i dom!

Sovdags!

Alma har varit inne i en riktigt jobbig fas. Det har bara varit pappa som har dugit! Hon har bara velat vara hos sin pappa när han har varit hemma! Det har inte gått att lägga henne i sängen när det har varit sovdags. Hon har gallskrikit! Det har varit så att hon har varit tvungen att somna i famnen. Antagligen har hon haft separationsångest? Hilma har det inte varit några problem med på den biten.. Däremot har båda tjejerna inte sovit bra någon annan stans än i deras sängar eller Alma i våra famnar. Så om vi har varit borta så har vi varit tvungna att åka hem vid sovdags. Även på dagarna! Så om vi har åkt iväg har det har blivit ytterst korta utflykter den senaste tiden!



Sovmorgon!!!
Under den här jobbiga fasen har både Hilma och Alma vaknat absolut senast vid halv sex. Det har inte varit roligt att gå upp så tidigt. Tur för mig att Daniel inte har haft någon semester :D Han har glatt gått upp med tjejerna och lekt till halv sju tiden då jag har gått upp!
Men tack och lov (o peppar, peppar) så tror jag att de har vänt nu. Idag vaknade tjejerna vid 6:45! Och det hjälpte med bara nappinstoppning på Alma vid 5tiden...

Hur har ni andra det med era snart 10månadersBebisar?

Saknar!

Det är helt sjukt hur man kan älska några så mycket som sina barn. Jag trodde inte att KÄRLEKEN kunde vara så stark till någon.
Jag saknar dom till och med när dom sover!





Busungar

Jag ljuger verkligen inte om jag säger att det är fullt ös här hemma hela tiden när tjejerna är vakna... Man måste vara på allerten hela tiden, dom stoppar allt i munnen, drar i alla sladdar dom når, öppnar lådor i köket, klättrar på allt, ja ni vet... + att Daniel renoverar i hallen där det ligger en massa småsaker och en massa skit som Alma och Hilma är väldigt intresserade av.

Men en sak är säker iaf!! Dom är dom bästaste, underbaraste, sötaste, goaste, gosigaste, bästaste busungarna som finns i hela världen!!