Myskväll

Idag har jag bara tvättat hos mamma medan Daniel spelade golf sen har vi haft en mysig dag hemma,
Daniel har tvättat bilen, klippt gräset o slängt mina vissna uteblommor..



o medan han gjorde de grillade jag o bebisarna. mmm mums




Mvc

Nu har jag varit så där dålig på att blogga igen.. Det är inte så roligt att sitta hemma vid datorn när man har semester.
 
I onsdags var jag o bebisarna på MVC. BM mätte magen, SF = 31 cm, lyssnade på bebisarnas hjärtljud = höger 141, vänster 153 precis tvärt om mot vad det var förra gången, tog blodprov, för vad kommer jag inte ihåg, kollade blodvärdet som fortfarade var för lågt fast jag tar järntabletter så nu behöver jag ta två om dagen. Jag hade gått upp 10 kg sammanlagt, BM tyckte att det var alldeles lagom med tankte på att jag har två bebisar.

I torsdags åkte mormor och jag upp till mamma, pappa o lillasyster i Böda. Det är så himla mysigt att bara vara där. Det är semester! Synd bara att Daniel inte kunde följa med.. Fast det bara var en natt så saknade jag honom. Men jag hade min älskade familj där o specielt min älskde syster !!


Syrran och jag i solnedgången på väderskär..

Hoppas att ni har det bra !


Magen v26

Idag har vi (bebisarna och jag) varit på ultraljud igen.. Daniel kunde inte följa med för han har supermycket på jobbet, förhoppningsvis kan han vara ledig lite nästa vecka!

Bebisarna mår bra och sprattlar o busar som tusan där inne. Däremot var dom lite små. Bebis 1 (den som ligger längst ner) vägde 652g och bebis 2 vägde 715g så det skiljer lite också. Barnmorskan sa att det inte var någon fara och att vi skulle hålla fortsatt koll så det inte börjar skilja för mycket. Förhoppningsvis har dom gått upp lite till nästa gång! Dom ligger iaf med huvudena neråt nu båda två och det är superbra ! Barnmorskan sa också att det inte är säkert att deras vikt stämmer riktigt för hon kunde inte mäta så bra med tanke på att dom sprattlade så hela tiden. Så förhoppningsvis blir det mer exakt nästa gång. 

Vi pratade också idag om vilken vecka och dag jag var i enligt dom. Så jag tänkte att jag skulle ändra det här på bloggen o räkna som dom. Så idag är jag i vecka 26 (25+3). Alltså 4 dagar efter vad jag har räknat med. BF är 29/10.

Här är min mage idag. Tjockis...


Daniel och jag

Vi har haft en underbart trevlig helg tillsammans !! Vi har haft såå mysigt.

I fredags var Daniel ledig så var vi o solade o badade, igen ! Daniel har inte varit någon badkruka i år.. inte än.
Sen mös vi bara hemma, bakade blåbärspaj av blåbär som
Mia o jag plockade i torsdags, mmm gottit :D Hela pajen har mumsat i oss själva Daniel o jag ! Det är ju supernyttigt med blåbär!!



Igår åkte mamma, pappa o Lillasyster till Böda. Dom ska vara där en hel vecka ! Kommer sakna dom ! Men förhoppningsvis kommer jag till er på torsdag !
Daniel o jag spenderade lördagen i stan. Vi hade inga ärenden, bara gick o tittade på bebiskläder o saker som vi ska köpa till bebisarna ! Vi tog också en kaffe på favoritspressobar. Dom har verkligen det bästa kaffet i stan !!



O idag har vi varit hos Johanna o Jocke, Elicia o Eddie. Oj vad han hade växt !! Han är snart 2 månader. Mån tro att vi längtar ännu mer efter våra bebisar nu när man har gosat med en sån snäll liten gosse idag !


Tur o retur

Idag har jag varit i Värnamo. Tur o Retur.
Daniel o jag hittade en jääättefin vagn till bebisarna på blocket förra veckan o vi bestämmde oss för att köpa den! Så idag följde min kära mamma o pappa med till Värnamo för att köpa den ! Det var ju en mysig liten tripp vi fick oss ! Tur att det inte var superfint väder här hemma ! Stannade på hemvägen för att käka lite på MAX också. MMM mycket godare än alla hamburgrestauranger vi har ! Och så var vi ju tvungna att köpa glass till efterrätt för dom har ju mjukglass med turkis peber sås !! mmm...

TACK VÄRLDENS BÄSTA MAMMA O PAPPA !!

Hoppas bebisarna kommer trivis i sin vagn sen när dom kommer ut ! Jag kommer iaf trivas med den för det var exakt en sån jag ville ha !!

En Emmaljunga med 4 lika stora däck. Svart och grå.



Tack också svärmor för bidraget till vagnen !!

Semester !

jippi !! Nu jobbar jag bara imorn också ! Sen är det semester !!

åh vad skönt att bara vara ledig !!

Imorn när jag har slutat hämtar Daniel mig på jobbet så far direkt till hans farfar där vi kommer tillbringa helgen ! Han spenderar hela sina somrar på en ö i Västerviks skärgård. Vi ska dit o bara ta det lugnt o vila upp oss !!
Min mamma, pappa o lillasyster följer med också. O vi ska mysa som fasen !



Lägger ut bilder när vi är där ! Hoppas det blir fint väder !!
O Ni får ha en trevlig helg alla !!

Magen

Den växer fort som fasen !! O bebisarna också.
Idag har vi varit på ultraljud igen.. Underbart att se dom små liven sprattla där inne. Det är två livliga bebisar vi har där inne. Idag låg dom inte stilla en sekund och den ena gömde sig bakom den andra så dom kunde inte mäta ordentligt.. Det var lite som skiljde men dom var ungefär lika stora och dom var så stora som dom skulle va !! Den ena bebisen visade sig i bild när hon skulle mäta den andra, den visade ansiktet nerifrån. Men såg hakan, överläppen och näsan ! Sååå söt ! Hon försökte ta en bild men bebisen lyckades flytta på sig snabbt som tusan. Det var synd för det hade varit en superfin bild att visa !!


Här är en bild på magen vecka 25 (24+0)


Shopping :D

Idag har jag, mamma o Ida (lillasyster) varit på Kosta outlet o shoppat som tusan ! (eller jag iaf). Vi har haft en mysig liten dagstur i dom småländska skogarna. Det är ju aldrig fel att åka på utflykt med delar av familjen :D Och mycket shopping blev det ! Jag tror att jag aldrig har shoppat så här mycket på en o samma dag..Tänk vad glad man blir av lite shopping.

 Nu ska jag väl klara mig med gravidkläder hoppas jag !!



3 par mammajeans från PoP
3 Linnen från PoP
Ett par adidasskor
och så ett par kalsonger till min kära

Jag tänkte att jag skulle klippa av ett par jeans till shorts eftersom jag inte har hittat några snygga..

Tack för en underbar söndag !

Hoppas att ni har haft en bra helg!!

Redan torsdag !

Fyfan vad gutt ! Imorgon är det fredag !
Det innebär en vecka kvar till semestern !!
GUTTANS !!

Igår var jag ledig och låg på stranden hela dagen, brände mig lite.. Det är inte roligt!
Sen på kvällen var jag o spelade bilbingo på kvällen. Ingen vinst men det var roligt att spela ändå !
Vinst blir det nästa gång !

Det är olidligt att jobba nu. Jag håller på att dö av värmen inne på jobbet, runt 32 grader bara. BLÄ!
Man har svårt att koncentrera sig..
Idag slutade jag vid tre o när jag kom hem slängde vi oss i bilen för att åka ner till kohagen o ta ett dopp !
Daniels första dopp för i år och förra året . hahaha. Men det var välbehövligt! Oh så gutt det var !



Här är en bild när Daniel badar i Egypten..