Go kväll!

Teatern idag var jättebra! Och Hilma och Alma gillade den! Innan den började precis var dom inte alls glada över att behöva sitta stilla i mammas knä men när den började så satt dom stilla o lyssnade och tyckte att det var jätteintressant :D

Den handlade om en bonde som hade en ko som skulle rymma från sin hage men lyckades inte, kossan ramlade och slog sig (Alma blev ledsen då). Sen kom kossans kompis kråkan och hjälpte kossan att kyla bulan som den fick... hahah :D Den var jättebra och tur att de bara höll på en kvart för längre hade inte tjejerna kunnat sitta still! Så barnteater ska vi gå på igen!

Efter teatern åkte vi hem och åt, sen åkte vi till stan och kollade lite... Imorn ska vi till Ikea och köpa en garderob till hallen och förhoppningsvis så är det inte långt tid kvar till hallen är klar! Efter ett halvår...

Teater

Idag vaknade tjejerna vid halv 8. Otroligt att dom sover så länge nu! Jag var inne hos dom runt 5 för jag hörde att det var någon som snckade. Stoppa in napparna o dra på dom täckerna räckte för att dom skulle sova 2,5 timmar till :D! Så skönt!! Daniel har varit ledig sen i tisdags så tjejerna vaknar ju inte när han går upp heller. O vi behöver verkligen lite sovmorgon nu!

Idag ska vi på barnteater på bibblan. Det ska bli riktigt roligt att se om damerna kan sitta still och titta! Vi får väl se!

Vad bjuder er dag på?

KRAM FRÅN OSS!


Hilma, vart är naveln?

Idag har varit en lugn och skön hemmadag! Vi har bara gått till affären o gungat lite sen har vi inte gjort något speciellt... Så skönt!!

Idag bjuder jag på denna härliga bild, hahaha :D


Till min lillasyster:

Vårt systerskap är vänskap
på djupaste nivå
I vårt fall är det släktband
annars hade vi mötts ändå

Relationen till dig
är nära och unik
Du känner mig så väl
och du kan min historik

Med dig min syster är det lätt
att vara uppriktig och sann
Vi kan tala som vi tänker
och vi förstår varann

Det känns alltid bra att ses
så man vill gärna träffas mer
För det finns så mycket gott
som ett systerskap ger


Jag älskar dig världens bästa lillasyster

God Måndag!

Idag skulle vi åkt hem till mormor o mosterIda men dom skulle till stan så vi följde med! Vi åt lite lunch o kollade runt lite... Jag shoppade inget alls men jag fick en halsduk av min kära mamma!



Just nu slappar vi efter maten och Hilma o Alma sitter i sitt princesstält som dom fick när dom fyllde år. Deras favoritsysselsättning just nu! Om en liten stund ska klä på oss o gå ut o gunga!

Slut på helgen

Jaha, då var det redan söndagkväll och med de slut på ledigheten. Imorn börjar allvaret igen, för dom flesta är det jobb och för mig blir det dubbelt med jobb igen :)

Idag har vi inte gjort något speciellt alls. Varit runt o kollat i lite affärer och handlat lite mat... Och nu ikväll har tjejernas gamlemoster med familj varit här och mormor, morfar, mosterIda o Mackan kom förbi också, myspys!

Hoppas att ni har haft en supermysig helg och att veckan går snabbt till nästa helg!


Lördag

Igår kom tjejernas gamlefarfar och Elisabeth hit och hälsade på! Tjejerna fick paket, vi tittade på lite kort, åt mat, sen följde dom med på "babysimmet"! Det var så himla roligt att träffa dom igen, sist var ju när vi var på Väderskär. Alldeles för länge sen!



Så tack gamlefarfar och Elisabeth för en jättemysig lördag!


ÖF

Tjejerna var helt slut efter Öppna förskolan så dom fick bara lite yoggi o sen bums i säng. O just nu ligger dom där uppe o sussar så sött! Jag sitter här o fixar med alla kort vi har på datorn. Tänkte bränna över alla på DVDskivor men det är ju så många kort så vi får se hur många jag hinner med innan tjejer vaknar...

Hilma och Alma älskar att vara på ÖF o träffa alla kompisar! Dom springer runt o leker en massa och det är så roligt att se när dom leker o busar med alla barnen! Kvart i 11 är det alltid sång och det är ju dagens höjdpunkt tycker Hilma o Alma! Dom älskar att sjunga o leka lekar!!







Min kusin Malva (tv på bild) är en av Hilmas o Almas kompisar vi brukar träffa!!

fredag!!

Veckorna går så sjukt fort, det är ju redan fredag! Synd bara att helgerna går ännu fortare! Idag ska vi till Öppna Förskolan o sen ikväll ska vi ut o äta med farfar o Lena!

Fotografering igår gick bra hoppas jag!! Alma sprang iväg (ur bild) heela tiden! Och Hilma hade en speciell min hela tiden! Men jag hoppas fotografen fick några bra bilder iaf! :D

Efter fotograferingen bjöds vi på potatis och biffar hos mormor o morfar! Riktigt fint!!



Dessa halsband hade girlsen på fotograferingen igår. Jag kom på att dom hade fått varsitt armband med bokstäverna på så jag flyttade bara över dom till halskjedjor istället!

Och så här fina var tjejerna igår!:





Ha en bra fredag!

Första snön

Idag när vi slog upp ögonen strax innan 7 så såg vi att det har snöat inatt! Är det inte lite tidigt? Jag gillar snön ibland och om det inte blir för mycket. Förra året var det snö alldeles för länge. Jag hoppas att det kommer vara lite snö i vinter så Hilma och Alma får åka pulka! Så mysigt!

Dagen idag bjuder på fotografering i eftermiddag! SPÄNNANDE!! Och nu på fm ska vi bara vara hemma.. Kanske ut på en liten promenad om vi hinner med de också, hoppas!

Nu ska jag gå o leka med mina töser som smackar som tusan efter ha sett mat på reklamen på TV :D

HJÄLP!!

Imorn ska ju tjejerna på ETTårsfotografering. Jag hade tänkt att dom inte skulle ha några kläder på sig på några kort, alltså bara halsband. Och en vit tröja på några och en jeansklänning på några kort. Men jag vet inte vilket halsband dom ska ha? Alla dom har är ju precis lika fina!!

 Vilket tycker ni?



1, 2, 3 eller 4

Dålig shopping!

Idag var vi på modehuset istället för stan med mosterIda! Hilma säger IdaIdaIdaIda hela tiden o de e bara för gulligt!! Vi köpte varsitt diadem till tjejerna som dom ska ha på fotograferingen imorn och så bytte vi två par kjolar som dom fått av mosterIda o Mackan till en större storlek. Sen gick vi in på IKEA o åt superduperbillig lunch! Köttbullar o mos för endast 16 kr!! Och tiden går fort när man har roligt! Tack för idag världens bästa syster o moster!!


God morgon onsdag!

Tjejerna vaknade vid straxt innan 7 idag, såå skönt! Det är oftast runt den tiden dom vaknar nu... Så det är lagom att säga hej då till pappa innan han går till jobbet. Daniel var fri från febern idag så jag hoppas att han mår bättre nu och blir frisk!

Nu sover girlsen igen och laddar för en dag i stan med mosterIda! Jag ska passa på att slänga i en maskin tvätt och duscha...

Hoppas att ni får en underbar onsdag!


Maracas

Daniel är sjuk och har feber idag, han kom hem redan vid 9 från jobbet idag igen! Fast vi lät pappa vara hemma och vila bort febern och tog bilen till Nybban och Johanna! Johanna är en av mina allra bästa kompisar! Hon har snart tre barn, Elicia 4år, Eddie 1,5 år och en bebis i magen som väntas komma ut i december. Så mysigt! Idag var barnen på dagis så det var ganska lugnt med bara 2 huliganer :D.

Hilma och Alma fick varsin jättefin maracas med sina namn på i födelsedagspresent, såå fina! Och tjejerna älskar dom!


Skälby

Idag har vi varit på skälby och tittat på djuren.. Hilma och Alma älskar att titta på djuren! Sen var vi i stan och köpte varsin vinterjacka och en liten packning så vi kunde laga toan!












Bortskämd

Jag är en riktig bortskämd tvillingmamma med en sån underbar pappa till barnen! Han är den bästa pappan som finns (efter min pappa då förstås!!). Både idag och i fredags jobbade han bara 2 timmar på morgonen. Såå skönt nu när Alma inte har varit riktigt bra och i fredags för förberedelserna inför kalaset... Och han har knappt jobbat en hel dag sen Hilma och Alma föddes. Han åker hemmifrån straxt innan 7 och är oftast hemma vid 3 tiden. Ibland ännu tidigare! Jag är så lyckligt lottade att jag har en sån fin pojkvän som sätter familjen först! Och i vår familj är inte pengar allt, jag tycker att familjen är värd så mycket mer än varje krona i världen! OCH vi har ju så vi klarar oss! :D

Tredagarsfebern

Det var tredagarsfebern Alma hade! Hon fick såna där prickar som Hilma hade i somras över hela kroppen igår. Och hon var ingen glad tjej alls igår. Meen idag har hon fått ny energi och både Hilma och Alma är glada o pigga! Hilma är nog glad för hon har någon att leka och retas med! :)

Idag skulle vi fotograferat tjejerna hos en fotograf men Hilma har fått några konstiga prickar runt munnen? Har ingen aning om vad de kan vara... Så iaf, fotograferingen blir på torsdag istället! Hoppas att ALLT är som vanligt då!!!


Ha en underbar måndag underbara ni!


första födelsedagen firad!!





Alma och Hilma har haft en superbra födelsedag förutom att Alma fortfarande hade lite feber... Men den har varit bra iaf!

Vatten

Igår var ingen rolig dag alls.
Det började med att Alma vaknade med hög feber. Mammas lilla hjärtegryn!! Sen var vattnet avstängt hela dagen!! Blääää... Och när vattnet väl sattes igång vid 6 så går toaletten sönder. Den bara står o rinner hela tiden!

Ha en sjuk liten tjej som bara vill vara hos mamma och ha en liten pigg tjej som vill leka och busa hela tiden är inte lätt alls. Och att ha en massa disk som inte går att skölja av och en toalett det inte går att spola i det är inte roligt med två små barn... Tack och lov var Daniel hemma redan vid 12tiden igår så man fick lite avlastning!

Idag förbereds det till den stora dagen imorn! Håll bara tummarna nu för att Alma e frisk imorn så vi kan ha kalas!!!

Lilla Nea!

Idag har supersnälla o supersöta Nea och hennes mamma Linda (en av mina allra bästa kompisar) varit här! Nea tog de chill hela dagen!





2 in 1



Både Hilma och Alma har fått dille på att sitta i och på saker!

Ett år sen

Imorn är det exakt ett år sen som jag såg ut så här:



Hilma och Alma ligger där i magen och vi är helt omedvetna om att tjejerna ska komma ut om snart en vecka! Vid denna tiden var jag väldigt trött och låg mest på soffan och tittade på TV!


Ettårskontroll

Igår var vi på BHV på ettårskontroll. Tjejerna undersöktes av doktorAllan och vägdes o mättes och så fick dom sprutor. Doktorn tyckte att dom var väldigt fina och jätteduktiga tjejer som kunde så mycket redan! Det är roligt att höra! Och Daniel och jag fick beröm! Dom tycker att vi är lugna och bra föräldrar. Vi blir så STOLTA!

Alma väger 9126 kg och är 73cm lång och Hilma är 74cm och väger 8900kg. Det är stora tjejer nu som snart fyller 1 år! Fasen vad tiden går fort!

Tjejerna tyckte att sprutorna gjorde väldigt ont och det gjorde väldigt ont i mammahjärtat!! Men efteråt var Alma precis som vanligt och verkade inte ha ont alls. Hilma däremot. Hon var extra gnällig hela dagen igår och så fort hon såg plåstrena eller om man sa plåster så började hon stortjuta. Stackarn! Och konstigt nog har dom inte haft någon feber alls och idag är dom helt som vanligt! Duktiga tjejer!!