Hålla handen

Alma och Hilma = syskonkärlek

Dom är lika bra på att bråka som att visa hur mycket dom älskar varandra! Dom bits, puttas, drar i håret, sliter i kläderna, nyps och dom pussas, kramas, håller handen, klappar, gosar, myser. Det är syskonkärlek på hög nivå iaf! Sötaste tjejerna i världen!!



Utanför Ikea idag! Måste bara tillägga att dom inte vill ha några andra skor än dom nya gummistövlarna! Fina va? :)

Ikea

Idag har vi varit på Ikea och shoppat till min kära lillasyster. Hon ska ju flytta till en lägenhet i falkenberg med hennes kära Marcus! Buhuuu, vill inte att dom ska bo så långt bort :( Förhoppningsvis kommer hon vara hemma mycket iaf!

Tjejerna älskar att gå på Ikea, prova sängar, leka med alla leksaker, åka rutchkana, springa o gömma sig, hoppa från pallar, prata med andra barn, ja man är helt slut efter att ha varit på Ikea med dom.

Har kollat lite med dagis och jobbet och först hade jag bestämt mig för att börja jobba halvtid i typ maj eller juni men dagis hade inte fler inskolningar efter april förrän i augusti. Så min planering sprack helt! Men jag har nu bestämt mig för att vara mammaledig till augusti och skola in tjejerna och börja jobba efter det! Fasen vad skönt att vara ledig och att ha ett fast datum! Yeayh, hela sommarn fri med två huliganer!! :D

Nu ska vi gå ut lite, det är ingen värme precis så det gäller att vi klär på oss rejält!

Tjipp!

Lillasyster♥



Min lilla lillasyster fyller 20 idag. Tänk vad tiden går fort! Shit den där lilla skitungen som var så jobbig och töntig är redan 20 år. Vuxen nu liksom, jag också ju?!

Jag tänker på när du var liten, vilket tjafs, du var en riktig tjafsunge, tjafsade jämt, om allt. Vi var aldrig sams. Vi var oense om allt. Men nu är du en stor tjej men fortfarande min lilla lillasyster men inte lika tjafsig ;). Det var så skönt när du växte upp och blev lite mer som jag, vi förstod oss på varandra lite mer då. Nu är vi som en. Vi tycker och tänker oftast precis likadant, vi vet precis vart vi har varandra! Det är så skönt att du har växt upp och blivit lika dan som jag!

Ingen kommer någonsin ha så starka band som du och jag. Vi har något speciellt som ingen annan har och som bara du och jag förstår oss på och jag är jävligt glad att vi har varandra! Utan dig är jag ingen. Jag är så glad att just du är min lillasyster Ida! Världens bästa lillasyster! Och snygg är du också!

Hoppas att du har en bra 20årsdag! Jag älskar dig♥

campadre



Just nu har Cmpadre kampanj på kläder från Lundmyr of sweden. Det är mitt favoritmärke på barnkläder just nu, nackdelen är att det är för dyrt för mig som tvillingmamma men jag blir överlycklig när man får handla nya kläder till sån här billig peng!! Jag har beställt varsin klänning till Alma och Hilma, en grå och en svart. Dom kostar i vanliga fall 359:- st men idag kostade dom bara mig 159:- st!

Kolla in Campadre ni också! Och om ni vill gynna mig klicka
HÄR!


Loppisfynd

Mitt bästaste loppisfynd hittills!