Lock

God morgon, eller morgon o morgon, snarare god förmiddag! Själv har jag varit vaken sen fem, jobbat en tredjedel av dagen, kissat 3 gånger, snart4, och druckit 3 koppar kaffe. Hör väldigt dåligt idag, har lock i höger öra from hell. Vad gör man åt det? Har provat en hel del utan framgång. Får höra med ett öra och säga va, ursäkta, hela dagen idag...

Idag är en mysdag med regn och rusk, längtar efter mina tjejer, som jag träffade sist igår kl 10 och inte får träffa förrän jag hämtar dom idag vid 3 tiden! Hela eftermiddagen blir det mys!

Vad hittar ni på såna här dagar? I lördags var det samma, regn hela dagen lång, då var vi i simhallen och det uppskattas verkligen av dom små!

Vi får hoppas på bättre väder till helgen för då blir det fullt upp, brudarnas gamlefarfar kommer o bygger räcke på vår nya altan :)



Ha en bra dag!

God morgon!

Vilken ruggig dag. Hade gärna varit hemma o myst med mina snart treåringar idag också! Men idag blir det dagis och jobb. Alma har inte haft mer feber och ingen förkylning eller något annat märkbart... Hmm. Konstigt men skönt! Alma och hilma älskar dagis och vill dit varje dag så dom är glada idag iaf :)

Precis när jag somnat igår så hör jag någon smäll. Jag sätter mig upp i panik, jag är rädd, tänder lampan, klär på mig kläderna, väcker Daniel och säger att någon knackar på dörren. I samma sekund vaknar Alma och gnäller till lite. Då förstår jag att jag vridit o vänt på allt. Det var ju hon som slog i sängkanten... tänk vad konstigt det kan bli. Och stackars Daniel som flög upp ur sängen i panik o tittade ut genom fönstret. Förlåt. Men vi somnade om snabbt sen iaf! Ha en bra fredag!

ingen feber

Jag undrar vad det här är för konstigt. Idag har tösabiten ingen feber. Däremot har det varit en orolig timma tidigt på morgonen men ingen feber (kanske något förhöjd temp), och efter att vi somnat om tillslut sov vi ända till halv nio. Så skönt!

Nu vi tog oss en tripp till gamlemormor och nu blir det lunch här. Sen ska vi hem o baka något, får se vad det blir för något!

Hörs!

Feber

Idag när jag hämtade brudarna på dagis låg Alma inne o vilade. Hon hade ont i magen sa hon. Supergnällig och inte hade hon ätit på hela dagen :(

Väl hemma tog jag febern på henne och mycket riktigt! En febrig tjej :( Hon åt iaf lite till middagen och hon har varit hyffsat pigg i em men det får bli vab imorgon. En mysdag! Hörs imorgon, nu blir det soffläge för mig!




lunch

Sitter här på jobbet med min mugg
som saknar öra, har precis ätit lunch, idag blev det en enkel tofisksallad, sååå gott var det!

jobbar bara här en och en halv vecka till och ska det bli skönt att slippa det här stället! Kommer dock sakna mina fina arbetskamrater. Några av dom iaf :p

Dags att jobba igen! Tjohooooo



heeeej!

Men hallå, äntligen har blogg.se kommit med en app till android och äntligen kan jag blogga från mobilen. Vad jag saknat bloggen! Nu kan ni hänga med igen! Välkomna tillbaka!