28 mil västerut

Där bor min lillasyster nu för tiden. I Falkenberg. Hon har flyttat dit med sin Marcus. Han spelar fotboll där, i superettan. I Falkenbergs FF (FFF)!

I fredags packade vi bilen full, ni vet ju hur mycket man måste ha med sig för en helg, resesängar, barnvagnar, täcken o kuddar, kläder, mat mm. Man packar iaf mindre när man åker till Thailand i två veckor... haha. Och vi åkte 28 mil väster ut för att bo två nätter hos Ida och Mackan. Sååå mysigt!

När vi kom fram åt vi lite och sen var Hilma o Alma ute o lekte med Ida och Mackans granne, en liten tjej som heter Lova. 

 



Senare kom tjejernas mormor och morfar också. Så hela familjen var samlad! Efter vi lagt tjejerna så satt vi på balkongen hela kvällen. Det var sjukt fint väder. 20 grader när klockan var 21! Sommarvärme!!

På lördagen, Valborgsmässoafton, åkte mamma och jag till Ullared!! Det är bara 3 mil dit från Falkenberg, så perfekt! Vi shoppade lite snabbt medans tjejerna hade sin middagslur.

När vi kom tillbaka så åkte vi runt lite i Falkenberg och såg oss om. Så vacker stad! och vi åkte förbi Skrea strand. Vilken strand!! Man kan väl jämföra den med Böda, ojoj vad fint!!










Vi åkte hem och fixade iordning oss för att gå ut o äta och fira mamma o pappas 23 åriga bröllopsdag! Vi gick till Harrys, fyfasen vilken god mat!


Grattis igen till Mamma o Pappa!!



När maten var slut ville Alma och Hilma sitta i sina vagnar och gosa med HarrysNallebjörnarna dom fick av servitrisen.




Efter vi avnjutit den goda maten så gick vi hem o la dom jäääättetrötta brudarna och sen spenderade vi återigen några timmar på balkongen i värmen!

 


Tack Ida, Marcus, mamma o pappa för en helt underbar helg! Och tack mamma o pappa för sovmorgonen!! Det var så underbart härligt att komma iväg lite, man ville inte åke hem :( Detta får vi snart göra om!

Kommentarer
Postat av: Mamma

En riktigt härlig, mysig o gosig helg!!

Love you!

2011-05-03 @ 20:20:59

Skriv nåt vettja!:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Mail::

Ni hittar mig här::

Kommentar:

Trackback