En timma

Jodå, det var inte dåligt. En timma sov dom i vagnen mina små brudar. Dom var genomsvettiga det var antagligen därför dom vaknade så nu får dom sova färdigt i sina sängar så gör vi ett nytt försök imorgon! Tips får ni gärna komma med om ni vill!

Kommentarer
Postat av: Jannika

Jadu sofie, tror inte jättemånga varit välsignade med en tretimmars-lur på dagen ;) hoppas dock att övning ger färdighet o att dom kan sova lite längre i vagnen allt eftersom. Kanske prova en dag när det är mindre varmt? eller prova att sova i vagnen fast inne? kram

2011-06-07 @ 19:56:39
Postat av: Johanna

Hej Sofie!

Jag vet inte om detta är ett tips mer en tanke kanske :). På Elicias och Eddies dagis äter dom Lunch vid halv 12 sedan sover de mellan ca.12.15-14.15. Det är ju 2 timmar och det räcker även för de minsta som bara är 1 år. Sedan väcker de barnen som inte vaknat för det är dags för mellanmål 14.30. Om jag fattat rätt så sover Hilma och Alma hela natten och då kanske dom inte måste sova tre timmar varje dag? Det är ju jätteskönt för dig att dom sover tre timmar i sängen hemma. Men de dagar ni är iväg kanske det ibland kan räcka med 1 timmeslur?

Så att du kan göra vad du vill om dagarna :) Ha en jättebra helg så hörs vi och ses på måndag när Mille och jag kommer! Kramar!

2011-06-09 @ 13:22:27

Skriv nåt vettja!:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Mail::

Ni hittar mig här::

Kommentar:

Trackback