Pulka mitt i sommarn

Förra veckan var vi i garaget och kollade efter rep att binda i tjejernas bobbyCar och då hittade tjejerna sina pulkor som dom ville ta fram och mitt i allt så stannade Hilmas och Almas farfar förbi efter jobbet och han gör ju allt som tjejerna ber om....





Roligt hade dom iallafall :) Nu har jag gömt pulkorna långt i garaget så dom får vänta där till snön kommer!! Tokfior!!

Kommentarer
Postat av: Louise

Kan tänka mig att det är en underbar känsla att få två barn samtidigt!:) Ibland förstår jag inte riktigt själv att det faktiskt är två i magen! :)

Än så länge har vi varit på 2 ultraljud, 3.e ska vi på i september när jag är i v28.



Vi väntar två flickor, till 96%! Dom tror att det är tvåäggs, på det första ultraljudet sa barnmorskan att det var tvåäggs men sen läste jag på internet att man inte kunde säga det via ultraljud. Så frågade sist vi va där och då sa han som vi hade då att man inte kan säga till 100% men att det ser ut som tvåäggs, så vi utgår från det just nu! :)



Hur länge gick du? Jag är så orolig att dom vill komma ut tidigare!! Hoppas verkligen att dom stannar till v35, 36 ..Helst längre än så!



Var du medlem i tvillingklubben? Eller är?



Skulle vara kul nu när vi ska på föräldragrupp i september om det va några andra där som väntade tvillingar, var ni de enda i er föräldragrupp?



Är absolut något speciellt med att vänta/få tvillingar =) Helt underbar känsla!!! :)



Kul att gå tillbaks i din blogg och läsa när du var gravid med dina tvillingar och sen när dom var bebisar :) Ser verkligen jätte mysigt ut!!


Skriv nåt vettja!:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Mail::

Ni hittar mig här::

Kommentar:

Trackback